fredag 12 juli 2013

Underbar tripp!


Vi tog en härlig tripp till Gävle i några dagar! Vi bodde på vackra Elite Grand Hotel Gävle, en gammal anrik byggnad med fantastiska, bevarade detaljer!
Ett hotell vi gärna återvänder till!

Vi startade dock ute vid havet, närmare bestämt vid vackra Bönan, där de fantastiska sommarnöjena ligger på rad, det ena mer  detaljrikt snirkligt än det andra...Här snackar vi SNICKARGLÄDJE!
Målet var ju inte att titta på hus, men det går ju inte att undvika här ute!  Vårt mål var att ha en härlig dag vid stranden, och det hade vi verkligen! Bad i havet, vi hittade tom vår egna lilla strand!  Pick-nicklunch på stranden, vi byggde sandslott och samlade snäckor, så härligt!
Inga måsten eller tider, utan bara njuta tillsammans! Vi tog oss sedan till hotellet och åt middag och begav oss sen ut på en promenix i Gamla Gefle, fint där med kan jag lova!


På kvällen somnade vi alla trötta och nöjda...

På onsdagen hade vi en toppenheldag på Furuvik! Härliga möten med fantastiska djur, lyckliga barn och härlig miljö-vad kan man mer önska? Mötet med schimpansen Santino var oerhört starkt!  Han busade med barnen som kikade på honom genom glaset. Han satt lugnt och tittade på alla små nyfikna barnansikten och även de vuxna för den delen! Häftigt att möta hans blick! Undrar vad HAN tänker! "Vad gör dom här och stirrar?" Han började busa genom att knacka på glaset vid barnen så dom hoppade högt och fnittrade! Santino verkade gilla det, och han skrattade och pussade på glaset! Underbart! Googla hans namn, så kan ni läsa mer!

Tjejerna fick mata kamelerna med lövträdgrenar, vi hade sådan tur att stå där när det var matdags!
  
Vi hann med alla djur, Wild Kids-ön och äventyrsbadet! Oj vad vi sedan sov gott!

Idag gick vi en sväng på stan där jag träffade flera gamla kollegor ifrån tiden som jag jobbade som merchandiser på Vero Moda, det var kära återseenden! Därefter åkte vi återigen ut till Bönan för lite strandmys innan vi återvände hemåt!


Kram LovisaInga kommentarer:

Skicka en kommentar