söndag 19 maj 2013

Sommar och sol...


Veckan har bjudit på underbar sol och det märks inte minst i trädgården! Växterna börjar komma mer och mer-äppelträdet börjar få små blomknoppar och fåglarna kvittrar som bara den! Skönaste årstiden enligt mig. Vi har "flyttat ut" på altanen på baksidan igen och det så skönt att njuta av kvällssolen i ljumma vindar, och kanske tom ta sig ett bad där ute. Att njuta av utefrukost är ju också underbart, det är lyx! 
I helgen fick tjejerna till sin stora lycka träffa Markolio, han verkar vara en varmhjärtad och ödmjuk kille han-barnen fick komma upp och sjunga tillsammans med honom en efter en på scenen:) Det blev både autografer och fotografering tillsammans med Let's dance idolen:)...Lycka!
Idag hann vi med ett besök i fina Liljeqvistska parken i Borlänge med allehanda roliga saker för barnen, väl värt ett besök för alla barnfamiljer!
Kram på er!

Lovisa<3

4 kommentarer:

 1. Vilken härlig bild på ert hus! En av mina favorit inredningsbutiker ligger bredvid lilekvistska parken, "Annas hem" har du varit där någon gång? Hon har mycket fint. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Om ett hus!
   Tack för fina ord:) det är vår baksida som vi byggt ut och slitit och njutit många timmar med och av:) Så skönt också när man får ett "extra" rum i det fria på sommaren!
   Jag var till den butiken för länge sedan, charmig butik och jag minns att butiksinnehavaren var ursöt med barnen:)

   Kram och må gott!

   Radera
 2. Så fint du har det och pysslig är du med. bordet är så fint dukat.Har bott en gång i Borlänge så jag känner igen platsen kul att se från platser man känner till.
  vad härligt för barnen att de får träffa sina idoler mins att jag saknade det när jag var liten.
  Välkommen att kika in på min kolonilott.
  Ha en underbar vecka och hoppas ni slipper regn, det har vi i småland.
  Kram Meta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Meta,
   Tack för fina ord:)
   Ska absolut kika in på din kolonilott!
   Ha en underba helg! Här i Falun skiner solen!
   Kram Lovisa

   Radera