lördag 4 maj 2013

Loppisdag!

Idag hade jag en härlig heldag på loppis! Jag började på fina inredningsbutiken Norrgården, uppe vid Falu gruva där butiken fixat rolig märkesklädesloppis. Kul med sådana arrangemang, nog blev något plagg som fick följa med hem. Sen gick jag ner i det fina gamla kvarteret Elsborg där det var loppis i hela kvartet. Det är så underbart charmigt där, det är ursprungligen gamla gruvarbetarbostäder, kvarteret bjuder på en brokig samling charmerande hus! OCH lekstugor! Jag njöt av att komma in på innergårdarna! Och träffade en hel del trevliga bekanta som jag ej sett på länge. För er som har vägarna förbi nästa år måste ta sig dit!
Fynden var många...
Det var gamla konservburkar, en gammal svart telefon som ska få pryda väggen uppe på kontoret, en fin kartotek-låda, gamla speglar som hade vacker patina, trähalsband, en hatt för väggen, en jacka, barnkläder, ett par superfina brasilianska läderskor till Saga, en uppskattad leksak till tjejerna, en otroligt charmig apoteksflaska-läs texten på flaskan, den är underbar!
Ja, som sagt en heeel del fynd för nästan inga pengar alls!

Tack till alla er som engagerat er och fixat så mysigt!

...Tur att jag själv ska ha loppis i sommar, så jag får rensa lite!

Nu sängen, vi ser fram emot en spännande dansdag imorgon!

K R A M2 kommentarer:

 1. Hej! Nämen bor du också i Falun? :) Eller bor du i närheten? Jag bor själv i Falun och föjt din blogg en stund. :) Men hade ingen aning om att du också hörde hemma här i krokarna. :)

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Hejsan "om ett hus"!
  Tack för din kommentar:) ja det stämmer bra, Olsbacka rättare sagt:)

  Ha det gott!

  Kram Lovisa

  SvaraRadera