söndag 2 juni 2013

Innehållsrik helg!


Helgen inleddes med besök hos frisören för tjejerna, lyx för små tjejer att få lockar och färg i håret, det blev både rosa, lila och orange! Att sedan sitta i frisörstolen och känna sig som en prinsessa, är ju toppen! Tjejerna sade att de inte ville tvätta håret något mer innan examen, men jag försökte förklara att det är t v å veckor kvar, så det går ju inte. Nåväl vi köpte med oss lite ekologisk rosa färg, så vi kan greja till det själv sen:) 
Extrafina blev de <3<3 <3

Efter frisören blev det glass och ballonginköp, mysigt! Det var Falu kalaset, så vi åkte lite karusell också. Jag tar inte upp det tråkiga kapitlet om usel service av tivoliarrangörerna här...Lördagen bjöd på härligt väder, så vi tillbringade vår mesta tid utomhus och pysslade med trädgård och lekstuga. Planteringsbordet kom också fram!

Idag söndag var buktalaren Zillah och Totte på besök i Aspeboda, så vi åkte dit och inledde med ett kyrkobesök, för eventet arrangerades i kyrkans regi. Några barn sjöng i kyrkan och det var såå vackert! Mysigt att besöka kyrkan då det var så många barn! Zillah och Totte var en toppenshow och efteråt blev det tid för lek, härligt! 
Jag fick också mysigt besök av en kär vän med sina 2 härliga söner, tjejerna var fnittriga som få och de hade så kul!
En liten minigroda på vår gård <3
 
Underbar grönska när regnet fallit!Ha en fin vecka och njut av nationaldagen!

K R A M. Lovisa

3 kommentarer:

 1. Vilken härlig helg och vilken lyx hos frissan för tjejerna! :) Jag hade tråkigt och satt och kikade bakåt i din blogg..kul att titta ikapp och så såg jag det här inlägget: http://banvaktstuganidalarna.blogspot.se/2012/12/gott-nytt-ar.html#comment-form Hihi...jag hade en olivgrön sån...som jag hade på bröllop kanske 2004...nu blev jag fundersam på om jag har den kvar..olivgrönt är ju inne nu igen! :)..och pärlor! :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Halloj där!
   Men det är ju lysande, älskar olivgrönt! Passar perfekt till dina fina nya sandaler!

   Kramar Lovisa

   Radera
 2. ps..det är jag..ebettans :)

  SvaraRadera